Insights Discovery module 5; “Lastige gesprekken”

Vervolgmodule Insights Discovery; “Voeren van lastige gesprekken”

In de nascholing; “Effectiever communiceren en samenwerken met Insights Discovery” hebben we stil gestaan bij de verschillende voorkeuren en wat dat betekent voor de communicatie en samenwerking.

Op veler verzoek is er nu een vervolgmodule waarbij er geoefend wordt met het voeren van concrete gesprekken met behulp van Insights Discovery

Gesprekken voeren doen we de hele dag. Met collega’s, patiënten en privé. Meestal gaat dat vanzelf en leveren ze het gewenste resultaat op. Maar soms lopen ze niet volgens verwachting, leveren ze niet het gewenste effect of zijn ze zelfs frustrerend.

Mensen benaderen vaak hun gesprekspartner vanuit hun eigen voorkeuren en overtuigingen. Dat is menselijk maar niet altijd even handig.

Hoe kun je de kennis van Insights Discovery optimaal inzetten om zo goed mogelijk af te stemmen op de gesprekspartner. Zodat je bereikt wat je wil bereiken en het gesprek prettig verloopt. Daar gaan we actief mee aan de slag in deze module.

Resultaat van de training

  • Vaardigheid in het afstemmen op en verbinden met de gesprekspartner
  • Inzicht in het model; “omgaan met lastige gesprekssituaties”
  • Vaardigheid in het voeren van enkele lastige gesprekken

Accreditatie
Deze module is geaccrediteerd voor 6 punten

Werkwijze
Iedere deelnemer oefent een aantal gesprekken met (eigen) casuïstiek. Naast de trainer is er een trainingsacteur die met zijn specifieke expertise er mede voor zorgt dat het leerrendement zo hoog mogelijk is.

Data, modules en locaties 2015

Vrijdag 19 juni 09.00-16.15 uur Utrecht
Donderdag 19 november 09.00-16.15 uur Eindhoven

Voor meer informatie, algemene voorwaarden en inschrijven ga naar  “Inschrijven module 5 Insights”