De trainers

Jolanda Hovinga

cimg1733Ik train en begeleid professionals, die hun kwaliteiten beter tot hun recht willen laten komen in hun werk.

Ik help ze bij het helder maken van hun kwaliteiten, en wat dat betekent in hun werksituatie. Ik help ze ook omgaan met hun valkuilen en andere obstakels in het werk. Zodat ze meer plezier hebben, efficiënter en effectiever worden.

Als je jouw potentieel beter benut en je talenten volledig inzet, ben je zichtbaarder in je omgeving en kun je meer bereiken, terwijl je je authenticiteit behoudt.

  • Geaccrediteerd Insights trainer
  • Geaccrediteerd RET trainer
  • NLP practitioner
  • Breed opgeleid op het gebied van leren en ontwikkelen
  • Lid van de NVO2

Fieke Klaassen

portretfotot 2014

Ik richt mij  op het begeleiden van mensen, teams en organisaties.

Daarbij schenk ik niet alleen aandacht aan de prestatieverbeterende gedragsverandering maar is er ook ruimte en aandacht voor de andere dimensie (fysiek, emotioneel, mentaal, zingeving) die ons handelen bewust of onbewust beïnvloeden.

Net zoals ik het zelf belangrijk vindt een goede mix te vinden tussen harde en softe skills heb ik  een breed scala aan erkende opleidingen genoten o.a. op het gebied van:

  • management
  • persoonlijke effectiviteit;
  • trainers/coach vaardigheden; (Post hbo trainers/coach, systemisch werken Phoenix)
  • Gecertificeerd mindfulness en yoga docente.

Hoe anderen mij omschrijven:

…..”creatief, enthousiast, inspirerend, prikkelend, “jonge hond”. “ Zij is mensgericht in combinatie met een sterke drive naar resultaat en nut. Met een scherpe blik en zorgvuldige aansluiting op de ander weet zij op integere wijze te confronteren en doorbraken te realiseren”….

….“ Sympathiek, gezonde ambitie. Leergierig. Blijheid. Integer, humor. Lichtheid. Benaderbaar. Een aantal kwaliteiten en capaciteiten die meteen uit mijn ‘pen’ rollen. En die bij mij de indruk wekken dat je heel benaderbaar bent, open staat voor heel veel mensen en meningen en situaties. En ik me als gesprekspartner, en deelnemer veilig voel en bereid ben me kwetsbaar op te stellen.

Een frisse en open ‘kijken’ naar situaties. Kernachtig. Puur. Een persoonlijke ‘bouwer’.

Zowel pragmatisch als spiritueel. Waarnemer. Wijs. Integer. “